AZ AKADÉMIA

Tanulás akadémia

egy közösség azoknak, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban

MEGTANÍTUNK KÖNNYEDÉN TANULNI ÉS MEGSZERETTETJÜK VELED
A TANULÁST

 • Formáld át a tanulással való kapcsolatodat
  és tanulj meg hatékonyabban, gyorsabban
  tanulni az átalagnál, hogy minden nappal
  többé válj
 • Fejlődj folyamatosan kis léptekben 4
  fontos területen (MEMÓRIAFEJLESZTÉS,
  NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK,
  TANULÁSPSZICHOLÓGIA)
 • Szánj heti 1-2 órát arra, hogy megtanulj
  önmagad legjobb verziójává válni és
  megismerd önmagad, hogyan működsz
  tanulás szempontjából

CSATLAKOZZ A TANULÁS AKADÉMIÁHOZ ÉS MEGTANÍTUNK TANULNI ÉS MEGSZERETTETJÜK VELED A TANULÁST!

MUTASD A RÉSZLETEKET!

Szeretnél megtanulni úgy tanulni, hogy arra emlékezz is hosszú távon és alkalmazni tudd a megtanultakat az életed különböző területein?

 • Szeretnél úgy tanulni, hogy az ne csak magolás legyen, hanem egy életre megjegyezd és elő is tudd hívni a megtanultakat?
 • Vágysz arra, hogy kitörj a saját és mások által rád aggatott címkékből és könnyedén tudj tanulni innentől kezdve?
 • Fontos számodra, hogy életed végéig fejleszd magad és mindig tanulj új dolgokat, hogy frissen és épen tartsd az elméd?
 • Szeretnél végre hatékonyan nyelvtanulóvá válni, hogy megtanulj egy vagy akár több idegennyelvet folyékonyan beszélni,nyelvérzéket fejleszteni?
 • Át akarod formálni az eddigi hitrendszeredet és korlátjaidat a tanulási képességeiddel kapcsolatban?
 • Megértél arra, hogy megtanulj máshogy tanulni, mint eddig és hogy új tanulási technikákat, módszereket próbálj ki?
 • Jó lenne, ha gyorsabban és hatékonyabban tudnál innentől kezdve tanulni, hogy ezzel is növeld a saját értékedet és a versenyelőnyödet?
 • A hétköznapi rohanásban már nincs időd új dolgok tanulására, pedig érzed legbelül, hogy nem szeretnél mentálisan leépülni?
 • Arról ábrándozol, hogy egyszer majd csak jobb lesz az életed és ezért hajlandó is vagy tenni?
 • A TANULÁS AKADÉMIÁN EZEKBEN MIND SEGÍTÜNK NEKED, heti 1-2 óra ráfordítással a napod üres járataiban megtanulhatsz tanulni és önmagad legjobb verziójává válni!

 

  Meg akarok tanulni hatékonyan tanulni

Mi is a tanulás akadémia?

A Tanulás Akadémia egy közösség azoknak, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban és meg akarnak tanulni hatékonyan, saját stílusoknak megfelelően tanulni, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak.

Az Akadémia négy különböző területen segít neked fejlődni:

 • a MEMÓRIAFEJLESZTÉS területén belül megtanítjuk neked, hogyan emlékezz mindenre, amit megtanulsz, azaz, hogy kiváló memóriád legyen
 • a NYELVTANULÁS területén belül megtanítjuk neked, hogyan válj hatékony nyelvtanulóvá, majd pedig magabiztos nyelvhasználóvá, vagy akár poliglottá
 • a TANULÁSI TECHNIKÁK területén belül megismertetünk a legmodernebb tanulási technikákkal, trükkökkel és módszerekkel, hogy megtaláld a saját utadat a hatékony és gyors tanulásban
 • a TANULÁSPSZICHOLÓGIA területen belül segítünk szembenézni és leküzdeni azokat a benned lévő tanulási blokkokat, amik visszatartanak attól, hogy élvezd magát a tanulást és égő vágyat érezz az iránt, hogy mindennap tanulhass valami újat

 

A CÉLUNK AZ, HOGY

 • Megtanítsunk máshogy tanulni
 • Megszeretessük veled a tanulást
 • Átformáljuk a tanulással való kapcsolatodat és hitrendszeredet
 • Leküzdjük a tanulással kapcsolatos korlátjaidat
 • Fejlesszük a memóriád
 • Megtanítsunk nyelvet tanulni, hogy magabiztos nyelvhasználóvá válhass
 • Leszoktassunk a magolásról
 • Megtanítsunk könnyedén, lazán, élvezettel tanulni
 • Időt nyerjünk neked: mert aki tudja hogyan tanuljon, az hatékonyabbá válik mindenben

 

VAN HETI 1-2 ÓRÁD ARRA, HOGY ELINDULJ EGY KÖZÖS KALANDRA VELÜNK?

IGEN, KÉSZEN ÁLLOK A FEJLŐDÉSRE VELETEK

 

Kiknek való az akadémia?

 • Akik, nem tudják, hogyan tanuljanak, de szeretnének ebben fejlődni
 • Akikkel megutáltatták a tanulást korábban, de nyitottak a változásra
 • Akik azt gondolják magukról, hogy ők nem jók, nem tehetségesek a tanulásban (MÉG), de vágynak arra, hogy könnyebben, gyorsabban tanuljanak bármi újat meg
 • Akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban és fejlődésben
 • Akik szeretnének hatékonyabbá válni a nyelvtanulásban, a tanulásban egyaránt

 

VÁGJUNK BELE, CSATLAKOZOM AZ AKADÉMIÁHOZ

Segíthetünk?

Lénárt Tünde vagyok,

egy átlagos ember, aki megelégelte azt, hogy mindenfélét megtanulunk az iskolában, csak épp tanulni nem tanulunk meg. Pedig ez lenne az alapja az egész oktatásnak, és a személyes fejlődésünknek is.

Az Angolra Hangolva alapítójaként több ezer diák történetét ismerhettem meg és követhettem nyomon sokuk fejlődését, és arra jöttem rá, hogy mennyire nem tudnak az emberek nyelvet tanulni. A tanulóink inspiráltak arra, hogy olyan tanulási megoldásokat találjak ki nekik, amelyekkel hatékonyabban, gyorsabban, tartósabban tudnak nyelvet tanulni.

Lassan két évtizede kutatom és tesztelem a tanulási technikákat, módszereket rajtuk és magamon egyaránt. Így jöttem rá arra, hogy mindenkinek más működik, és mindenkinek magának kell megtalálnia a neki működő technikákat, viszont ebben a labirintusban könnyen el lehet veszni a módszerek sokféleségében, ezért mentor nélkül sokszor nehéz, vagy nagyon sok idő. És akkor még csak a tanulási technikákról és módszerekről beszéltünk. Ott van a lélek is, aki nem érti, miért nem halad, mikor beleteszi az időt és az energiát, de valamiért mindig elkaszálja, bántja, visszahúzza saját magát.

A tanulás nemcsak a megfelelő technikákban és a memóriánk pallérozásában rejlik, hanem a belső blokkjaink, a saját hitrendszerünk és felső korlátjaink átalakításában is. Így válik a tanulás holisztikussá és így tudod magad áttranszformálni, hogy önmagad legjobb verziójává válhass.

Amikor erre rájöttem, akkor már nemcsak „angolt” tanítottam a tanulóknak, hanem sokkal több mindent. Így született meg egy sokkal nagyobb vízió, mint csak maga a nyelvtanítás:

„MEGTANÍTANI AZ EMBEREKET TANULNI ÉS MEGSZERETTETNI VELÜK A TANULÁST.”

Ezért a csapatommal úgy döntöttünk, hogy többen összefogunk, hogy mindez ne csak egy ötlet maradjon, hanem két év munka után MEGNYISSA KAPUIT AZ AKADÉMIA, és valóra váltsuk közösen ezt a víziót! Az Akadémia tananyagait többen készítettük, név szerint: Tass Alexandra (angol nyelvtanár), Zsuzsa Fruzsina (angol nyelvtanár), Garadnai Olivér (angol nyelvtanár), Németh Ráchel (angol nyelvtanár és coach), Ambrus Árpád, Dr. Havas Adrienn (neurológus), Nagy Eleonóra (nyugdíjazott magyar nyelv és irodalom tanár), Dr. Fehér Péter (IKT szakértő, középiskolai és egyetemi tanár), Aknai Dóra Orsolya (utazó gyógypedagógus, tanulási zavar specialista), Mészáros Andrea (pszichológus, pszichoterapeuta, séma terapeuta), Ficz Antal (vezetői coach) és jómagam (tanulási szakértő, angol nyelvtanár, aktív nyelvtanuló).

MEG AKAROK TANULNI JÓL TANULNI VÉGRE

Hogyan segít neked a tanulás akadémia?

AZ AKADÉMIA EGY ZÁRT RENDSZER,
ahol egy havi, jelképes tagsági díj ellenében négy különböző területen tudsz fejlődni (MEMÓRIAFEJLESZTÉS, NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK, TANULÁSPSZICHOLÓGIA) a saját ritmusodban és időbeosztásodban feldolgozva a tananyagokat.

 

HAVONTA BŐVÜLŐ TANANYAGOKKAL,
minden hónapban 4 új tananyagot kapnak az Akadémia tagjai, minden területen egyet-egyet, így hónapról-hónapra fejlődhetsz. A tananyagok videós (mp4) formában érhetők el a tagok számára a weboldal belső felületén és minden tananyaghoz tartozik egy letölthető ebook (pdf) és hanganyag (mp3), amelyeket bármilyen eszközről tudsz használni, ha vezetés, sport, házi munka vagy utazás közben szeretnél fejlődni. A tananyagokhoz teljes hozzáférést kapsz, amíg a tagságod él. Ha megszűnik a tagságod, a letöltött anyagokhoz örökösen hozzáférsz, csak a videókhoz nem.

 

EGY INSPIRÁLÓ ZÁRT KÖZÖSSÉGGEL,
ahol nemcsak megtanítunk tanulni és megszerettetettjük veled a tanulást, hanem olyan emberek között tudsz fejlődni, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban és egymást inspirálva megyünk előre. A Tanulás Akadémia zárt Facebook közösségén belül, havonta többször találkozunk élő interaktív videók és rendszeres havi kihívások formájában. Minden hónap első hetében részt vehetsz a HÓNAPTERVEZŐ TALÁLKOZÓN. Itt közösen megtervezzük a tananyagok feldolgozását, így iránymutatást is kapsz ehhez, és a hónap utolsó hetében pedig a HÓNAPKIÉRTÉKELŐ TALÁLKOZÓN átbeszéljük a feldolgozott anyagokkal kapcsolatos kérdéseidet és nehézségeidet, checklist-et készítünk a gyakorlatba ültetésről és plusz motivációt, segítséget kapsz a gyakorlatba ültetéshez.

 

JELKÉPES HAVI DÍJJAL,
egy „magán nyelvóra” árából több százezer Forint értékű tananyaghoz férsz hozzá, és a közösség motiváló erejéről még nem is beszéltünk. Attól ellenben, hogy kifizeted a havi tagságot, még nem fogsz fejlődni. Akkor lesz igazán értelme, ha heti szinten befektetsz 1-2 órát arra, hogy fejleszd önmagad és a tanulási képességedet. Mivel havi négy új tananyaggal készülünk neked minden hónapban (a korábbiak is ugyanúgy elérhetőek lesznek természetesen az új és a régi tagoknak egyaránt!), ezért hetente egy tananyagot javaslunk feldolgozni, ami heti szinten 1-2 óra ráfordítást jelent. Ha ennyi időd nincs önmagadra heti szinten, akkor nem biztos, hogy neked való az Akadémia.

 

ELDÖNTÖTTEM, CSATLAKOZOK AZ AKADÉMIÁHOZ!

Mit mondanak rólam, akik ismerik a munkásságomat?

-- Pirner Alma --

Holisztikus egészség coach

8 éves korom óra tanulok angolul, két tannyelvű általános iskolába jártam, és 14 évesen középfokú nyelvvizsgát kellett tegyünk, de valahogy mégsem éreztem azt, hogy igazán fesztelenül tudnék angolul kommunikálni. Felnőtt koromban a rengeteg külföldi munka és utazás alkalmával volt lehetőségem a beszédet gyakorolni, mégis azt éreztem, fejlődni szeretnék, és a középszerű angolosból minden helyzetben magabiztos nyelvhasználóvá szeretnék válni. Ekkor találkoztam Tündével és az általa létrehozott Angolra Hangolva módszerrel, ami már az első szintfelmérőnél lenyűgözött, mert teljesen egyedi megközelítést adott a nyelvtanulásnak és gyakorlásnak. Maximálisan figyelembe véve az egyéni célokat, preferenciákat és a tanulási stílusomat is, amit eddig egyetlen tanár nem tesztelt. Minden óra igazi sikerélmény volt, és úgy éreztem, a saját utamon haladok, és nem kell beállnom semmilyen sorba. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy így is lehet tanulni!


-- Nedelkovics Szilárd --

Kreatív vállalkozó

Amikor megismerkedtem Tündével rögtön éreztem, hogy jó kezekben vagyok, jó helyen járok, pedig akkor még nem is tudtam, hogy rendkívül felkészült szakmailag és minden szava igaz. Azonban, engem mégis a kedvessége, humora és a nyitottsága fogott meg legjobban. Eléggé „problémás diák” vagyok, de Tünde kitartásának és motivációs erejének köszönhetően, én is az angolul beszélő emberek közé fogok tartozni, most már tudom


-- Dr. Rokonnay Adrienne --

Personal Development mentor

Szinte egész életemben tanultam valamilyen nyelvet, mert szeretem és nagyon hasznos elfoglaltság véleményem szerint. Németül, oroszul, olaszul tanultam és ugyan soha nem intenzíven, de az angol nyelvtanulás szinte az életem része kisebb nagyobb kihagyásokkal egy jó ideje. Óriási öröm számomra, hogy az Angolra Hangolva rendszert megismerhettem, konkrétan le vagyok nyűgözve a profizmusától. Semmihez nem hasonlítható. Már az első beszélgetésem Tündével megfogott, éreztem, hogy egy különleges nő, aki sokkal több, mint egy nyelvtanár. Azóta kincsként kezelem az oktató anyagait, a nyelvórákat, a sok-sok videót, élő bejelentkezést, a modern audio megoldásokat, amik napról-napra segítenek megkönnyíteni a tanulást, a megértést, a rendszerezést. Végtelenül gyakorlatias Tünde módszere és imádom, hogy a gondolkodásmód felől is megtámogatja a folyamatot, így a tanulási kedvet, a hatékonyságot nagyon nagy mértékben fokozni tudja. A technika, amit Tünde átad, nemcsak az angol tanulást segíti, hanem más tudás elsajátítását is.


-- Homonnai Annamária --

Gyógyszerészeti látogató

Tünde angol nyelv szeretete nemcsak a mi, de sok embernek, sok közvetlen környezetemben élő embernek, családnak változtatta meg az angol nyelv tanulásához való hozzáállását, a sikerélmény pedig - túlzás nélkül állíthatom- az életét. Ha nincs a hihetetlen kitartása, elszántsága, hogy megtanít bárkit a nyelv használatára, szeretetére, akkor most a gyermekeimnek nincs nyelvvizsgája, angol nyelvű külföldi diplomája. A személyre szabott egyéni oktatási módszere - mindenkit, kortól függetlenül - el tud juttatni egy olyan szintre, hogy a világon bármikor biztonságban érezhesse magát az angol tudásával. Fiatal kora ellenére évtizedek óta ismerem, látom a munkásságát, elszántságát, folyamatos önfejlesztését annak érdekében, hogy még több emberrel ismertesse, szerettesse meg a tanulás szeretetét.


-- Roth András Róbert --

Independent Business Partner of Eqology AS, Norway

Tünde, az egyik legelkötelezettebb álomkövető, akit ismerek. Tünde álma, mára már valóság. Éspedig azért merem ezt kijelenteni róla, mert az ANGOLRAHANGOLVA projekt egyik alapítójaként, férje mellett, az oktatás és a tanulás egy teljesen új szintű tudatos mesterévé vált. Tünde belső vágya és álma, hogy embertársainak segítsen megtanítani hatékonyan és gyorsan tanulni, pont a saját márkájuk által fémjelzett programnak köszönhetően kristályosodott ki és vált elengedhetetlen kelléké. Aki eddig azt hitte, tudja hogyan kell tanulni, az készüljön fel, ha vele akar megtanulni tanulni, vizsgázni, tudást megalapozni, ismereteket még jobban elmélyíteni, ugyanis ő fokozatosan, céltudatosan felpörgeti, és egy kicsit másabb, újabb formában átadja a kulcsát a helyes tanulás fortélyainak. Nála jöttem rá, igazából neki köszönhetően ismertem fel, hogy amit eddig úgy gondoltam, hogy tudom, azt valójában nem tudom, de ugyanakkor olyan kapaszkodót nyújt, felkészültségéből és tapasztalatából kiindulva, hogy nála jobb mestert nem is találhatsz fejlődésed kiteljesítéséhez.


-- Nagy Eleonóra --

Irodalom és nyelvtan tanár

Több évtizedes tanári pályafutás után is csodálattal figyelem, immár negyedik éve, Tünde pedagógusi adottságait és módszertanát. Hihetetlen az a türelem, ahogyan szemrebbenés nélkül századszor is elismétli, amit még mindig nem sikerült megjegyeznem, akár egy szó kiejtése, akár valamilyen nyelvtani szerkezet legyen. Nincs az a mélypont, ahonnan ne tudna kihozni azáltal, hogy legalább annyira jó pszichológus, mint amilyen remek nyelvtanár. Folyamatosan képzi magát, hogy a tudás megszerzésének minden összetevőjét megismerje a legmodernebb szakirodalomból, és a lehető leghatékonyabban segíthesse tanítványait a tanulásban és a fejlődésükben.


Mit tartalmaz a tanulás akadémia havi előfizetés?

 • Havi 4 új tananyag a 4 fő területről (MEMÓRIAFEJLESZTÉS, NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK, TANULÁSPSZICHOLÓGIA)
 • Hozzáférés az összes eddigi tananyaghoz
  Az Akadémián jelenleg 68 tananyag érhető el:

  • MEMÓRIAFEJLESZTÉS:
   • Tanuljunk meg tanulni – A tanulás folyamata (mp4, mp3, pdf)
   • Emlékezz mindenre – hogyan működik a memóriánk (mp4, mp3, pdf)
   • Emlékezet fokozók (mp4, mp3, pdf)
   • 4+1 memóriaserkentő gyakorlat a hétköznapokban (mp4, mp3, pdf)
   • Tévhitek és korlátok a memóriával kapcsolatban (mp4, mp3, pdf)
   • Memória világbajnokok titka, ahogy a „nagyok” csinálják I. (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan működik a memória egy neurológus „szemüvegén” keresztül? I. (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan működik a memória egy neurológus „szemüvegén” keresztül? II. (mp4, mp3, pdf
   • Memória világbajnokok titka, ahogy a „nagyok” csinálják II. (mp4, mp3, pdf)
   • Az alvás a legjobb doktor I. - Interjú Dr. Havas Adriennel (mp4, mp3, pdf
   • Az alvás a legjobb doktor II. - Interjú Dr. Havas Adriennel (mp4, mp3, pdf)
   • Memóriafokozó tippek (mp4, mp3, pdf)
   • Figyelemfejlesztés a tanulásod és a munkavégzésed támogatásához (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan segíti a rendszeres mozgás a tanulást és a memóriát?  - Interjú Dr. Havas Adriennel (mp4, mp3, pdf)
   • Ültesd gyakorlatba a memóriafejlesztés tananyagait I. (mp4, mp3, pdf
   • Memóriahekkek vizsgázáshoz I. (mp4, mp3, pdf)
   • Memóriahekkek vizsgázáshoz II. (mp4, mp3, pdf)
  • NYELVTANULÁS:
   • A nyelvtanulás útvesztőjében – Találd meg a saját utadat (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan fejlesszük a hallott szövegértési készségünket? (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan kezdeményezzük beszélgetést egy idegennel – A ’small talk’ világa (mp4, mp3, pdf)
   • Kreatív szótanulási technikák (mp4, mp3, pdf)
   • Nyelvi bemerítés – nekem való vagy nem? (mp4, mp3, pdf)
   • A hatékony nyelvtanulás titka egy nyelvtanuló és nyelvtanár szemüvegén keresztül (mp4, mp3, pdf)
   • Nyelvtanulás gyerekként és felnőttként (mp4, mp3, pdf)
   • Legónyelv - Az angol nyelv logikája (mp4, mp3, pdf)
   • Tudatos nyelvtanulás - Hozzuk ki a maximumot a nyelvi órán (mp4, mp3, pdf)
   • Elmetérképezési ötletek nyelvtanulóknak (mp4, mp3, pdf) 
   • Akadályok, blokkok és feloldási lehetőségek a nyelvtanulás során (mp4, mp3, pdf) 
   • Hogyan fejlesszük nyelvtudásunkat filmnézéssel? - Interjú Ambrus Árpáddal (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan fejleszd nyelvtudásodat zenehallgatással? - Interjú Ambrus Árpáddal (mp4, mp3, pdf) 
   • Párhuzamos nyelvtanulás - Beszélgetés Ambrus Árpáddal (mp4, mp3, pdf) 
   • Miért mondjuk máshogy? - Nyelvtanulás a kultúra tükrében? I. (mp4, mp3, pdf) 
   • Miért mondjuk máshogy? - Nyelvtanulás a kultúra tükrében? II. (mp4, mp3, pdf) 
   • 20 nyelvtanulói tulajdonság (mp4, mp3, pdf) 
  • TANULÁSI TECHNIKÁK:
   • Hogyan tanulj személyre szabottan? (mp4, mp3, pdf)
   • Okos tanulási trükkök (mp4, mp3, pdf)
   • Projektek használata a tanulásban (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulás elmetérképpel – Készíts te is saját ’mind map’-et (mp4, mp3, pdf)
   • Kaizen, mint tanulási technika (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulási stílusok - Ismerd meg önmagad! I. (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulási stílusok - Ismerd meg önmagad! II. (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulás támogatása digitális eszközökkel - Interjú Dr. Fehér Péterrel (mp4, mp3, pdf)
   • Ésszerű és biztonságos internethasználat - Interjú Ambrus Árpáddal (mp4, mp3, pdf)
   • Különböző digitális eszközök használata az online világban (mp4, mp3, pdf)
   • Gyorsolvasási technikák az olvasási sebességed növelésére (mp4, mp3, pdf) 
   • Gondolkodási hibák a tanulásban - Interjú Dr. Fehér Péterrel (mp4, mp3, pdf) 
   • Meditációval a tanulásod és az életminőséged javításáért I. (mp4, mp3, pdf) 
   • Meditációval a tanulásod és az életminőséged javításáért II. (mp4, mp3, pdf) 
   • A jegyzetelés művészete (mp4, mp3, pdf)
   • Ültesd gyakorlatba a tanulási technikák tananyagait I. (mp4, mp3, pdf) 
   • Tanulási blokkok - Miért megy nehezen a tanulás? (mp4, mp3, pdf) 
  • TANULÁSPSZICHOLÓGIA:
   • A belső hitrendszerünk megváltoztatása a tanulással kapcsolatban (mp4, mp3, pdf)
   • Kritikus gondolkodás a tanulásban (mp4, mp3, pdf)
   • Az akaraterőd és a kitartásod fejlesztése a tanulásban (mp4, mp3, pdf)
   • "Mindfulness" a tanulásban (mp4, mp3, pdf)
   • Lámpaláz és ami mögötte van - megküzdési mechanizmusok (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan legyél a saját ’tanulás-coach’-od? I. (mp4, mp3, pdf)
   • Hogyan legyél a saját ’tanulás-coach’-od? II. (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulás "másféle" képességekkel I. - Interjú Aknai Dórival (mp4, mp3, pdf)
   • Címkézés, mint társadalmi felelősség - Interjú Nagy Eleonórával (mp4, mp3, pdf)
   • Tanulás "másféle" képességekkel II. - Interjú Aknai Dórival (mp4, mp3, pdf)
   • Erősségeink feltérképezése és kiaknázása (mp4, mp3, pdf) 
   • Önértékelés,önbizalom, önbecsülés - Találkozás önmagaddal (mp4, mp3, pdf) 
   • Hogyan gátoljuk önmagunkat? - Tanult mintázatok (sémák) (mp4, mp3, pdf) 
   • Az "időhiány", mint legnagyobb mumus - Időkezelés másképpen I. - Interjú Ficz Antal vezetői coach-csal (mp4, mp3, pdf)
   • Az "időhiány", mint legnagyobb mumus - Időkezelés másképpen II. - Interjú Ficz Antal vezetői coach-csal (mp4, mp3, pdf) 
   • Létezik-e tökéletesség? - Hogyan érjünk el sikereket a tanulásban? - Interjú Mészáros Andrea sématerapeutával (mp4, mp3, pdf) 
   • Ültesd gyakorlatba a tanuláspszichológia tananyagait I. (mp4, mp3, pdf) 
 • Közösség és havonta két FB esemény velem
  Az Akadémiai tagságoddal csatlakozhatsz a kizárólag Akadémiai tagoknak létrehozott a zárt Facebook csoportunkhoz is, ahol én is a rendelkezésedre állok, valamint hozzád hasonló, fejlődni kívánó tanulókkal részt vehetsz a kihívásokon és a havi HÓNAPTERVEZŐ és HÓNAPKIÉRTÉKELŐ interaktív élőkön. Nyerj erőt és plusz motivációt a közösség erejéből!
 • + 2 bónusz ajándék csatlakozáskor
  • Az Akadémiai tagoknak egy különleges, gravírozott tollat postázunk ajándékba a világ bármely táján is élj (a felirat: TANULÁS AKADÉMIA)
  • Egy nyomtatható hónaptervezőt (pdf) is készítettünk neked, melyben hónap elején meg tudod tervezni és hónap végén ki tudod értékelni a fejlődésedet (ezt pdf formátumban kapod meg)

AZ AKADÉMIÁHOZ CSAK IDŐSZAKOSAN TUDSZ CSATLAKOZNI 

Mennyibe kerül a tanulás akadémia előfizetési díja?

Ha a HAVI ELŐFIZETÉST választod, akkor:

Egy nyelvóra áráért az összes tananyaghoz hozzáférést kapsz, amely
folyamatosan bővül havi szinten tovább

 

Ha az ÉVES ELŐFIZETÉST választod, akkor:

12 hónap helyett 10 hónap díját kell csak kifizetned, de egész évre hozzáférést
kapsz az Akadémiához!

4990 Ft

69.90 RON

4990 Ft/hó

Havi előfizetés

Egy nyelvóra áráért az összes tananyaghoz hozzáférést kapsz, amely folyamatosan bővül havi szinten tovább

49900 Ft

699.00 RON

4150 Ft/hó

Éves előfizetés

59,880 FT helyett 49900 Ft
12 hónap helyett 10 hónap díját kell csak kifizetned, de egész évre hozzáférést kapsz az Akadémiához!

Lenne még kérdésed?

Az Akadémia havi díjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikusan levonással újul meg a csatlakozáskor használt bankkártyáddal, amelyről email-ben is értesítést kapsz. Viszont 7 nappal a levonás előtt email- ben értesítünk a tagságod meghosszabbításával kapcsolatban, hogy tudj gondoskodni elegendő fedezetről, vagy ha nem szeretnéd megújítani a tagságodat, akkor vissza tudd mondani azt még előtte.

Lehetőséged van új bankkártyát beállítani a tagságodhoz, a sikertelen fizetésről kiküldött email-ben lévő linken.  Amennyiben fedezet hiányában történt a sikertelen levonás, kérünk, hogy gondoskodj megfelelő fedezetről a tagságod korlátozásának elkerülése érdekében. Rendszerünk az első sikertelen levonást követően többször nem fogja megpróbálni levonni a havi díjat a beállított kártyádról, így tagságod inaktívvá válik és nem fogsz tudni hozzáférni a prémium tananyagokhoz és a Facebook zárt csoporthoz sem. 

Minden esetben szükséges megvárnod a tagságod fordulónapját (amikor a levonás történne), és így 1 db sikertelen terhelést. A sikertelen levonásról rendszer e-mailt fogsz kapni tőlünk, erre az emailre válaszolva, ha megírod nekünk a kérésedet tudunk majd lehetőséget adni neked a bankkártya adataid módosítására. A későbbiekben így az újonnan megadott kártyádról történik majd az Akadémia havi díjának levonása.

Minden alkalommal automatikusan küldi a rendszer a nyomtatható e-számlát az általad megadott email címre.

Az előfizetésedet természetesen bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt módok valamelyikén. A legegyszerűbb módja a lemondásnak, ha bejelentkezel az Akadémia felületére, és az ELŐFIZETÉSEIM menüponton belül a Lemondom gombra kattintasz. Fontos tudnod, hogy a legrövidebb előfizetési időszak 30 nap, tehát a tagságod a következő fordulónapodig aktív marad (a már rendezett időszak alatt végig eléred az Akadémia felületét és az anyagokat).

Erre nincs lehetőség. Az Akadémiai tagság egy személyre szól, kizárólag neked van jogosultságod a tananyagok hozzáféréséhez. A Tanulás Akadémia összes tartalmát, minden videós, szöveges, audió és képi információt szerzői jog védi. Erről bővebben olvashatsz az Általános Szerződési Feltételekben. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy más is használja a felhasználói fiókodat, le fogja tiltani. Köszönöm, hogy tiszteled és értékeled a munkásságunkat!

A Tananyagokat nem küldjük el email-en vagy hasonló formában. Minden tananyag digitális formában érhető el, és a weboldal belső felületére bejelentkezve éred el a www.tanulasakademia oldalára bejelentkezve az egyéni jelszavaddal és felhasználó neveddel. Miután bejelentkeztél a TANANYAGOK menüpont alatt találod a négy területet (MEMÓRIAFEJLESZTÉS, NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK, TANULÁSPSZICHOLÓGIA), azokra kattintva az oldal alján találod a PRÉMIUM tananyagokat, a LEGFRISSEBB TANANYAGOK alatt pedig mindig az aktuális hónap tananyagait is megtalálod pluszba. Minden tananyaghoz tartozik videó (mp4), ezt nem lehet letölteni, csak itt tudod megnézni, és letölthető hanganyag fájl a videóból (mp3) és az ebook (pdf) a videók szövegéből.

Minden hónap legkésőbb 5.-ig feltöltjük az új tananyagokat a Tanulás Akadémia belső felületére és a Hónaptervező élőt ehhez igazítva minden hónap első hetében tartjuk, a Hónapzáró élőt pedig a hónap utolsó hetében.  (Változtatás jogát fenntartjuk!)

Az Akadémiához nem lehet folyamatosan csatlakozni, minden évszakban egyszer nyitjuk meg a kapukat pár napra, csakis ilyenkor van lehetőséged a csatlakozásra. Ha lemaradsz a mostaniról, akkor tudsz kérni értesítést tőlünk a következő kapunyitásról.

A tananyagok az előfizetésed megtartásáig folyamatosan elérhetőek a fiókodon belül, és a saját ritmusodban tudod feldolgozni őket, vagy ha közösen szeretnéd, akkor érdemes a HÓNAPTERVEZŐ és a HÓNAPKIÉRTÉKELŐ élőkön részt venned velem a Tanulás Akadémia Zárt Facebook csoportjában (ez csakis akadémiai tagoknak érhető el), ahol ezeknek a feldolgozását megtervezzük és kiértékeljük azokat közösen a hónap végén, átbeszélve a kérdéseidet, nehézségeidet és elakadásaidat. De ez opcionális.

A Tanulás Akadémia belső felületére bejelentkezve minden hónap élő adásait el fogod tudni érni, újra tudod ezeket bármikor nézni. Tehát ha nem vagy Facebook tag, semmi gond, itt újranézhetőek lesznek számodra.
Igen, amikor lejár a havi tagságod, ezt email-ben jelezheted felénk, kérlek írj ide: info@tanulasakademia.com- ra és küldjük az ehhez szükséges infókat.

Kapcsolat

Szentegyháza, Sportolók utca 6. 535800, Románia

Telefonszám: +40-744398459
E-mail: info@tanulasakademia.com

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. SÜTIK (COOKIEK)